Servicii si preturi

Un medic pneumolog trateaza boli ale plamanilor si ale aparatului respirator. Acestea pot fi de la o simpla raceala sau pneumonie, la boli pulmonare obstructive precum astmul si BPOC si pana la patologii grave si complexe precum fibroza pulmonara, tumorile pulmonare sau alte boli rare ale plamanilor.

Serviciile noastre

Consult pneumologic - 200RON

Dacă aveți probleme respiratorii sau suspectați că aveți o afecțiune pulmonară, este important să vă adresați unui medic pneumolog pentru evaluare și tratament adecvat. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă consultații și tratament pentru o varietate de afecțiuni pulmonare, cum ar fi astmul, bronșita, BPOC și alte boli respiratorii. Echipa noastră de specialiști are experiență în diagnosticarea și tratarea problemelor respiratorii și folosește cele mai noi tehnologii și tratamente pentru a ajuta pacienții să se simtă bine și să aibă o calitate bună a vieții. Programați o consultație la Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca astăzi și asigurați-vă că plămânii dumneavoastră sunt sănătoși!

Consult somnologie - 200RON

Somnologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul tulburărilor de somn, cum ar fi apneea de somn. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă consulturi de somnologie pentru a ajuta pacienții să își îmbunătățească calitatea somnului și să prevină complicațiile asociate cu tulburările de somn. Echipa noastră are experiență în diagnosticarea și tratarea tulburărilor de somn și folosește cele mai noi tehnologii și tratamente pentru a ajuta pacienții să se simtă bine și să aibă o calitate bună a vieții.

Consult second opinion - 200 RON

Consultul de second opinion poate fi esențial atunci când vine vorba de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor respiratorii. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă consultații de second opinion pentru a ajuta pacienții să primească un al doilea punct de vedere și să se asigure că diagnosticul și tratamentul lor sunt corecte. Echipa noastră are experiență în diagnosticarea și tratarea tuturor afecțiunilor respiratorii, cum ar fi astmul, BPOC și apneea de somn, și folosește cele mai noi tehnologii și tratamente pentru a ajuta pacienții să se simtă bine și să aibă o calitate bună a vieții.

Poligrafie respiratorie - 250RON

Poligrafia respiratorie este un test medical utilizat pentru diagnosticarea tulburărilor respiratorii în timpul somnului, cum ar fi apneea de somn. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă servicii de poligrafie respiratorie pentru a ajuta la diagnosticarea și tratarea tulburărilor de somn. Testul implică purtarea unui aparat mic și ușor, care măsoară activitatea respiratorie, fluxul de aer și nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului. Rezultatele testului sunt utilizate pentru a face un diagnostic precis și pentru a determina ce tip de tratament este cel mai potrivit pentru pacient. Echipa noastră are experiență în interpretarea rezultatelor poligrafiei respiratorii și va lucra cu dumneavoastră pentru a vă prescrie tratamentul adecvat pentru a îmbunătăți calitatea somnului și a preveni complicațiile asociate cu apneea de somn.

Spirometrie - 100RON

Spirometria este un test simplu și nedureros care măsoară capacitatea plămânilor și poate ajuta la diagnosticarea diferitelor afecțiuni pulmonare, cum ar fi astmul sau boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC). Testul implică respirația într-un dispozitiv special numit spirometru, care măsoară fluxul de aer în și din plămâni. Această procedură este disponibilă în Cluj-Napoca și poate fi efectuată la cabinetul nostru. Contactati-ne pentru recomandări și pentru a afla mai multe despre acest test.

Durata examinare – 10minute

Test bronhodilatatie - 100RON

Testul de bronhodilatație este un test important pentru evaluarea funcției pulmonare și diagnosticarea afecțiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau BPOC. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă testul de bronhodilatație, care constă în administrarea unui medicament prin inhalare pentru a dilata căile respiratorii și a măsura fluxul de aer. Testul este nedureros și se efectuează sub supravegherea atentă a medicului. Rezultatele testului pot ajuta medicul să facă un diagnostic precis și să prescrie tratamentul adecvat pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Interpretare radiografie/CT torace - 100 RON

Radiografia și tomografia computerizată (CT) sunt două dintre cele mai comune teste imagistice utilizate pentru a diagnostica afecțiunile pulmonare. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă interpretarea CT și radiografiei toracice pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor respiratorii, cum ar fi infecții pulmonare, tumori sau boli pulmonare obstructive cronice (BPOC). Echipa noastră de specialiști are experiență în interpretarea imaginilor toracice și va lucra cu dumneavoastră pentru a face un diagnostic precis și pentru a vă prescrie tratamentul adecvat.

Eliberare documente medicale - 100RON

Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă servicii de eliberare a referatelor medicale, certificatelor și adeverințelor pentru pacienții noștri. Referatele medicale sunt documente importante care confirmă afecțiunile medicale și tratamentele pe care le-ați primit și pot fi necesare pentru a obține concedii medicale sau alte beneficii. Echipa noastră de specialiști va verifica toate informațiile necesare și va elibera referatul medical în cel mai scurt timp posibil. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți documentele de care aveți nevoie pentru a beneficia de drepturile dumneavoastră.

Electrocardiograma - 100RON

Electrocardiograma (ECG) este un test non-invaziv folosit pentru a evalua activitatea electrică a inimii. Cabinetul de Pneumologie Dr. Bogdan Mincu din Cluj-Napoca oferă servicii de electrocardiogramă pentru a ajuta la diagnosticarea complicatiilor cardiace ale bolilor pulmonare. Testul este rapid și nedureros, cu ajutorul unui aparat special, care măsoară undele electrice care călătoresc prin inimă. Echipa noastră are experiență în interpretarea rezultatelor ECG și va lucra cu dumneavoastră pentru a pune un diagnostic precis și pentru a determina ce tratament este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.