Servicii oferite

Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții pentru problemele respiratorii, indiferent de vârstă sau afecțiune. Fie că aveți nevoie de evaluare pentru astm, bronșită cronică, fibroză pulmonară sau alte probleme respiratorii, suntem aici pentru a vă ajuta.

În plus, prețurile noastre sunt competitive și adaptate la nevoile dumneavoastră. Înțelegem că îngrijirea medicală poate fi costisitoare, de aceea încercăm să oferim soluții accesibile pentru toți pacienții noștri.

Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pneumologice pentru pacienții noștri, într-un mediu cald și confortabil. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a programa o consultație. Suntem aici să vă ajutăm să vă mențineți sănătoși și să respirați ușor!

Telefon contact: 0766277345

Serviciile noastre

Consult pneumologic

Consultul pneumologic consta in anamneza – o discutie in care imi vei descrie problema ta, urmata de un examen obiectiv prin intermediul caruia, cu metode specifice, vom evalua starea de sanatate a plamanilor tai. Examenul obiectiv nu prezinta neplaceri majore pentru pacient. Nu necesita pregatire anterioara.

 

 

Pret: 200 RON

Spirometrie

Spirometria este cea mai simpla metoda prin care putem evalua functia plamanilor tai. Este o examinare simpla, usoara, rapida si care nu doare. Este esentiala in diagnosticul si evaluarea raspunsului la tratament in boli precum astmul bronsic, BPOC sau fibroza pulmonara. Nu necesita pregatire  anterioara.

 

Pret spirometrie : 100RON
Bronhodilatatie: 50RON

Interpretare radiologica

 

Examinarile radiologice precum radiografia toracica sau CT-ul toracic necesita atat o evaluare riguroasa cat si interpretare in context clinic. O sa ne asiguram ca examinarea ta radiologica, indiferent de felul ei, este corect interpretata si informatiile pe care ni le ofera vor duce la tratamentul cel mai bun pentru problema ta. 

 Interpretare radiografie: 100RON

Interpretare CT torace: 100RON

Examen somnologie

Daca sforai zgomotos sau persoana langa care dormi a observat ca, pe timpul noptii, exista pauze in respiratia ta, este posibil sa suferi de un sindrom de apnee in somn. Prin poligrafia respiratorie vom evalua cum dormi, daca apar episoade de apnee in somn si daca este nevoie de tratament.

 

Consult somnologie: 200RON
Poligrafie respiratorie: 250RON

Electrocardiograma

Multe din bolile de plamani, in special bolile cronice, se asociaza cu boli ale inimii. Electrocardiograma este cea mai simpla metoda de evaluare a functiei inimii tale. Examinarea se face cu electrozi de unica folosinta, dureaza cateva minute si nu provoaca disconfort. Nu este nevoie de pregatire anterioara.

 

Pret: 50RON

Second opinion

Credem cu tarie ca doua perechi de ochi sunt mai bune decat una. De aceea, daca doresti sa afli parerea unui al doilea medic despre problemele tale de sanatate a plamanilor, suntem aici pentru tine. O a doua parere este binevenita mai ales atunci cand simti ca boala ta nu este controlata cum trebuie.

 

Pret – 200RON